Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нова Србија ковенцијом у Нишу најавила предизборну кампању

rss

07.02.2016.

Јуче је, 6.2.2016.године, у Нишу Министар и председник Нове Србије Велимир Веља Илић говорио, у препуној сали, о програму Нове Србије за предстојеће изборе.

Нова Србија ковенцијом у Нишу најавила предизборну кампању

Истакао је да окосница свега треба да буду улагања у развоју инудустрије и пољопривреде.

По његовим речима Нова Србија је спремна да са својим коалиционим партнером Српском напреднмом странком пружи пуни допринос снажнијем искораку и оправку целокупне привреде у земљи.

Сматра да је ова влада добро радила и да реформаме треба настави. На скупу је, између осталих, говорио и Координатор Напредне странке у Нишу г-дин др. Милан Станојковић, који је истакао да Нова Србија и Напредна странка имају одличну сарадњу и да ће се та сарадња и у будуће наставити у Нишу а такође и у окружењу. Пружа пуну подршку Новој Србији.

Како нам је рекао председник ОО Нове Србије у Алексинцу Зоран Станојевић, након завршеног скупа, председници Општиских одбора из Алексинца, Ниша Лесковца и Врања имали су састанак са Министром и председником Нове Србије Велимиром Вељом Илћем на коме су упознати са тренутном политичком ситуацијом у земљи и са задацима који нас очекују у вези најављених избора.

Нова Србија је у Алексинцу, по речима Станојевића, организационо спремна за будуће изборе и за пуну сарадњу са коалициним партнером што смо и доказали на предходним парламенатарним изборима.

 


# НС Нова Србија Зоран Станојевић Велимир Илић
@SrbijaNova @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима