Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Министар и председник Нове Србије посетио општину Алексинац

rss

15.04.2016. ОО Нова Србија

Министар у влади Србије и председник Нове Србије 14.4.2016. године посетио је општину Алексинац, тачније села Љуптен и Тешицу.

Министар и председник Нове Србије посетио општину Алексинац

Посета Љуптену је уследила након више позива од старне мештана тог села. Мештани дугују велику захвалност министру Илићу за иградњу пута ЉуптенРибаре, односно Рибарска бања чиме су општине Алексинац и Крушевац спојене квалитетном саобраћајницом.

У пратњи министра билу су председник општинског одбора Нове Србије Зоран Станојевић, председник општине и председник Српске напредне странке г-дин Ненад Станковић, народни посланик Г-дин Далибор Рдичевић и представници Покрета социјалиста.

Скуп је отворио председник општинског одбора Нове србије који се захвалио присутнима на великом одзиву и срдачном пријему. Поздравио је и госте министра и председника Нове Србије Велимира Вељу Илића, председника општине Алеексинац и председника СНС Ненада Станковића, народног посланика Далибора Радичевића и присутне коалиционе партнере Покрета социјалиста.

Након обраћања грађанима села Љуптена од стране г-дина Ненада Станковића, присутнима се обратио и Г-дин Велимир Веља Илић.

Министар се осврнуо на положај села и проблеме који имају становници села. Сматра да људи нису довољно информисани о повољностима у вези кредита на које имају право. Сматра да треба унапредити производњу и побољшати живот на селу да нам села не би опустела. Указао је је да је ова влада доста учинила за економску стабилизацију у земљи.

Истакао је да је Александар Вучић лидер коме без сумље треба дати поверење и за наредни мандат. Сматра да је је он кључни човек који је у стању да спроведе започете реформе и да он нема достаојног протвкандидата за премијера.

Позвао је присутне да на изборима 2016. године заокруже број 1 на листи за парламентарне изборе, а такође и на листи за локалне изборе заокруже број 1.

Сматра да је Ненад Станковић право решење за поновни избор за председника општине, јер је и до сада успешно водио општину. Сусрет је протекао у присном и пријатељском разговору са мештанима Љуптена.

Након завршене посете Љуптену министар и председник Нове Србије упутио се селу Тешици где је у 18,00 била заказана трибина.

У препуној сали дома културе присутне је поздравио председник ОО Нове Србије Зоран Станојевић.

Поздравио је поред Велимира Илића и Ненада Станковића и присутне коалиционе партне и то: Покрет социјалиста, ПУПС и Ујединњене сељачке странке. Захвалио се КУД–у Дејан деша Јовановића. Након тога Зоран Станојевић дао је реч председнику општине и председнику СНС г-дину Ненаду Станковићу.

Г-дин Станковић се у краћем излагању захвалио министру Илићу за све оно што је учинио за општину Алексинац, а у вези изградње појединих путних деоница.

Велимир Илић у свом излагању између осталог осврнуо се на предстојеће изборе и истакао је да бољег кандидата од Александра Вућића нема и да је то човек који је и до сада успешно водио ову владу и човек који је одолео многим притсцима и са запада и са истока. Истакао је да је он човек који не подлеже никаквим притисцима и који ће знати да формира добру владу након избора. Сматра да нема достојног кандидата за ту функцију у редовима опозиције.

Велимир је истакао да ми сада гласамо за будућност и да гласачи треба да дају поврење листи коју предводи премијер Вучић. Осврнуо са и на локалне изборе и истакао да и ту не треба да буде дилема код гласача у општини Алексинац. Треба дати поверење листи Напредне странке у којој су коалициони партнери, Нова Србија, Покрет социјалиста, ПУПС, Уједињена сељачка странка, СПО и Покрет снага србије.

Сматра да је Ненад станковић добро водио општину и да му треба дати поверење и у наредном мандату. На крају је позвао гласаче да гласају за листу под бројем 1 на парламентарним изборима и листу под бројем 1 на локалним изборима.


# председник општине Александар Вучић Покрет Социјалиста Тешица саобраћај Далибор Радичевић НС Нова Србија ПУПС Зоран Станојевић Ненад Станковић Велимир Илић Љуптен
@avucic @poksocijalista @SrbijaNova @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима