Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Министар и председник Нове Србије посетио Алексинац и Општински одбор Нове Србије

rss

02.09.2014.

Прошле седмице тачније речено 27.08.2014.године наш град је посетио Министар у влади Србије, задужен за ванредне ситуације и Председнник Нове Србије, г-дин Велимир Веља Илић

Министар и председник Нове Србије посетио Алексинац и Општински одбор Нове Србије

Том приликом посетио је  Скупштину општине Алексинац где је имао радни састанак са Председником општине Г-дином Ненадом Станковићем. Састанку су присуствовали г-дин Зоран Станојевић, председник ОО Нове Србије у Алексинцу и г-дин Саша Милосављевић, подпредседник СО Ражањ.

Након  састанка Министар и Председник Нове Србије посетио је општински одбор Нове Србије у Алексинцу где се дуже времена задржао у разговору са члановима општинског одбора. Том састанку је присуствовао и члан извр. одбора Нове Србије Г-дин Саша Милосављевић.

Састанак је пратио и наш новинар.

Питали смо Председника ОО Нове Србије у Алексинцу г-дина Зорана Станојевића о утисцима са тог састанка и разлозима посете и ево шта нам је он одговорио:

"Посета Министра и Председника Нове Србије била је радног каратера. Планирана је посета општини Алексинац, а и ми смо се уклопили у ту посету с обзиром да смо у контакту са Председником наше странке и да смо уговарали његов скорашњи долазак. Мој утисак је позитиван и веома јак с обзиром да Председника познајем још од 2000. године и да сам имао више контаката са њим, што у личним сусретима, што у телефонским разговорима.  Председник Велимир  Илић је изузетно задовољан радом нашег одбора  јер прати наш рад и има све информације о раду и активностима нашег одбора. Поднео сам му извештај о стању у општинско одбору.

Веома је задовољан нашим радом и обећао је пуну помоћ у даљем раду овог одбора.
Присутнима је је укратко обрзложио тренутну ситацију у земљи и друштву и његово виђење поступка приватизације и довођење страних банака. Осврнуо се и на  тежак положај сељака и аграра у земљи. Својим начином изражавања јасним и и разумљивим народним речником и својим понашањем обичног и приступачног и комуникативног човека одушевио је све присутне у сали. Наговестио је и локалне изборе за пролеће. Након састанка добио сам смернице за даљи рад и његову пуну подршку и помоћ што ме посебно радује, годи и много ми значи за даљи рад.То је уједно и доказ да сам исправно радио до сада.

Након тога позвао ме је да са њим посетим фабрику Фахоп коју је иначе купио
његов суграђанин и пријатељ г-дин Родољуб Поповић. Са мном је пошао и члан
нашег одбора г-Дин Владан Павловић. У фабрицу нас је дочекало ново руководство са гГ-дин Перицом Антовићем, главним за оперативу, и г-дином Бојаном Милчићем шефом производње.

Љубазно су нам показали све хале и видели смо да се у највеће ради на на припреми за скори почетак рада фабрике.   

Све у свему изузетно сам задовљан посетом Председника странке и Министра Велимира Илића и тиме што је и он изузетно задовољан радом странке у Алексинцу што ми је више пута поменуо. Ово је за све нас велики подстрек у раду с обзиром
да нас на пролеће чекају локални избори.

На крају посете изјавио је да ће ускоро поново доћи и дас ће се увек радо одазвати  свим нашим захтевима и позивима за посету.


# Фахоп НС Нова Србија Зоран Станојевић министар Родољуб Поповић Велимир Илић Саша Милосављевић
@SrbijaNova @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима