Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Милош Петровић најактивнији у кампањи за председника ДС Алексинац

rss

17.10.2013.

Иако избори још нису расписани, кампања у алексиначком ДС-у је увелико почела.

Милош Петровић најактивнији у кампањи за председника ДС Алексинац

Један од првих алексиначких демократа који је објавио да ће се кандидовати је Милош Петровић, дипломирани инжињер електронике, и власник фирме АудиоЛаб.

"Тако је. Имате добре информације, ја сам одавно у кампањи, за мене је кампања увелико почела. Имам добар увид у чланство, знам доста људи, тако да ми кампања неће представљати неки проблем. Звучи нескромно, али истинито, сигуран сам у своју победу"

У циљу да сазнамо какво је расположење, и ко има највеће шансе за успех, позвали смо поједине чланове Демократске странке у Алексинцу.

Небојша Марковић Маркони, дугогодишњи демократа и један од оснивача ДС у Алексинцу, каже да није активно укључен у кампању, али да ће у сваком случају пратити дешавања у странци. 

Једини ко је био одлучан у одговору кога треба подржати је Горан Бојковић, познати алексиначки књижевник који је помало шаљивим тоном поручио "треба подржати фер и поштене изборе у странци, а ако има добре воље сигуран сам да ће након избора сви кандидати сести за сто и заједно радити у интересу развоја Алексинца, а поготову мог Алексиначког рудника."

 


# Милош Петровић кампања Небојша Марковић
@markonial @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима