Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Милан Стевановић, ново лице на алексиначкој политичкој позорници

rss

24.07.2021. В. Костић

Један је од ретких људи који је у свет политике ушао искреним ставом да му од политике и политичара не треба никаква лична корист.

Милан Стевановић, ново лице на алексиначкој политичкој позорници

Пословно и материјално остварен, породично такође, а по свему судећи његова мрежа познанстава мери се пречником стотинама километара. Лепа Брена је то лепо описала песмом од Вардара па до Триглава, готово да нема град у којем Милан нема свог пријатеља. Његов искрени мотив је описан речима "скоро 30 година сам градио и бранио интересе државе, а сад сам вољан да своје искуство и пословне контакте ставим у службу наше општине Алексинац. Зато сам и постао члан СНС-а."

Иако није типичан политичар, због природе свог посла нема политичара са којима се није сусрео, попричао, дружио, а са неким постао и искрени пријатељ и кум.

Готово да не може да изброји са колико се бизнисмена, дипломата и амбасадора  упознао и спријатељио. Због великог броја пријатеља, могао је да помогне многима и то је са задовољством чинио. И поред тога остао је људски лик, који ако може да ти помогне урадиће то из срца, невезано да ли си Ром, сиротан или неки богаташ.

Осећа самоувереним за било који посао којем приступа са довољно знања и искуства.

Неко би рекао, шта ће локална политика једном тако оствареном човеку?
Управо на предлог људи из највишег државног руководства Милан је одлучио да се стави у службу локалне власти.

Страначке колеге кажу да је био један од најуспешнијих активиста на терену. Одбор алексиначког СНС-а му је дао отворену подршку, тако да је Милан данас у руководству општинске комисије за статут и прописе. Искрено брани интересе председника Вучића и СНС-а.

По речима његовог политичкох пријатеља Дарка, Милан је идеалан кадар за место општинског менаџера, председника пословног клуба привредника или члана општинског већа за развој и инвестиције.

И то баш зато што су му и пословни и лични пријатељи неки од најбогатијих људи који желе да инвестирају у Србију.

Многи од њих планирају да своје пословне активности преселе у Алексинац знајући да је Алексинац географски јако занимљиво место, а у последње време и добра инвестициона зона. Подршка новим и оствареним људима у локалној политици, а Милан је дефинитивно један од њих.


# СНС Милан Стевановић
@sns_aleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима