Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Двери почеле кампању на локалу

rss

24.11.2014. Повереништво Двери - Алексинац

Саопштење са састанка повереништва Двери у Алексинцу

Двери почеле кампању на локалу

На састанку повереништва Двери у Алексинцу, одржаном 24.11.2014. године, одлучено је да канцеларија Двери у улици Душана Тривунца бр. 44 отвори своја врата за грађане суботом од 10 до 14 часова. Двери позивају грађане да се упознају са нашим програмом локалног економског развоја и да узму учешће у решавању проблема наше заједнице.

Повереништво је усвојило смернице локалног програма који је углавном заснован на социјалној политици, развоју пољопривреде и очувању природних ресурса наше општине.

Поводом актуелног раскопавања улица у Алексинцу и саобраћајног колапса који је тиме створен, став Двери је да је замена старих азбестних цеви добра и неопходна и да би у том циљу грађани и истрпели тортуру и хаос који су извођачи радова изазвали, али став Повереништва је да је много важније да општинска власт обелодани детаље уговора са немачком КФВ банком а нарочито: колико се општина Алексинац задужује, колико коштају радови и која ће бити цена воде коју ће грађани морати да плаћају јер постојећа цена воде већ представља велики намет становништву.

Уколико власт у наредном периоду не стави на увид грађанима детаље овог уговора, Двери ће детаље на увид затражити на основу Закона о доступности информација од јавног значаја.


# општина саобраћај Двери водовод кампања Душана Тривунца
@SPDveri @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима