Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Обрадовић: Обавезујем се да пољопривреда буде у епицентру државе

rss

01.03.2017. Инфо служба Двери Алексинац

Када се Двери буду питале и одлучивале, када постанем председник Србије, бићу заштитник српског села и пољопривреде – рекао је председник Двери, Бошко Обрадовић.

Председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић, је приликом обиласка општине Александровац, посетио и фарму пилића Ивана Радовановића у селу Гаревина и од мештана који су га дочекали и од власника чуо да је српски сељак не само потпуно занемарен и препуштен себи, већ најчешће, на разне начине опљачкан и спречен да оствари пословни успех разним наметима и опструкцијама.

„Српско село, пољопривреда и прехрамбено-прерађивача индустрија, су велика развојна шанса Србије, али наша власт не брине о српском сељаку и селу.

Наша власт, наше пољопривредно земљиште планира да продаје странцима од првог септембра 2017. године. Дакле, Арапи купују нашу земљу, да немачки и други произвођачи меса долазе и добијају подршку наше државе“ – рекао је председнички кандидат Двери.

Бошко Обрадовић је питао шта од ове државе и од ове власти добија српски сељак и српски пољопривредник.

„Када се Двери буду питале и одлучивале и када постанем председник Србије, бићу заштитник српског села и пољопривреде.

И све снаге државе, субвенције, пореске олакшице, извозне гаранције и оно што је за сељака данас најважније, гарантована цена, гарантован сигуран откуп, дугорочни кредити и обнова пољопривредне механизације, доћи ће у епицентар пажње нове власти.

На то се обавезујем и то обећавам српском сељаку и српском селу“ – закључио је председник Двери, Бошко Обрадовић.

Бошко Обрадовић, је још позвао и министра пољопривреде и председника Владе да у изборној турнеји сврате и до села Гаревина и суоче се са резултатима своје погубне политике за пољопривреду и целу земљу.

Након посете Гаревини, председник Двери је у пратњи народног посланика Драгана Весовића и руководства општинске организује Александровца присуствовао свечаном отварању нове канцеларије Двери у Александровцу, а том приликом је и разговарао са окупљеним грађанима, који су изразили жељу да се сретну и разговарају са Обрадовићем.

”За разлику од агресивне кампање СНС-а који упадају људима у куће и станове, иду од врата до врата и узнемиравају грађане противзаконито прикупљајући податке, Двери су у разговору са људима и домаћинима који су нас добровољно примили у своје домове или желели да дођу да се виде са нама у нашим просторијама. Људски, српски и домаћински да попричамо и саслушамо једни друге, да видимо шта ћемо и како ћемо са Србијом даље, јер овако више не иде.” – закључио је Обрадовић.

Информативна служба Српског покрета Двери


# Двери Бошко Обрадовић
@SPDveri @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима