Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Чланови Општинског одбора Српске радикалне странке обишли Краљево, Житковац и Прћиловицу

rss

15.04.2016.

И поред лошег времена велики број присталица Српске радикалне странке окупио се на трибинама које је организовао Општински одбор.

Чланови Општинског одбора Српске радикалне странке обишли Краљево, Житковац и Прћиловицу

Мештани Краљева жалили су се како немају тротоаре, да им је због тога угрожена безбедност деце на путу до школе и да чим падне киша газе блато. Огроман проблем мештанима јесте сеоско гробље, на коме више нема места за сахрањивање. Обраћали су се, кажу, општини више пута, али проблем није решен.

Мештани Житковца имају проблем са атмосферском канализацијом и баром у коју се истакају цистерне са фекалијама из септичких јама. Кажу да је бара извор заразе, да је попут темпиране бомбе и да је питање тренутка када ће се јавити епидемија жутице. Уређење сеоског гробља је и овде проблем. Кажу да су скоро вандали уништили више надгробних споменика и да би неко морао да се озбиљно позабави овим проблемима, а не да се све заврши на обећањима.

Мештани Прћиловице су огорчени на председника општине који ни једном није дошао да их макар посети, кад већ ништа за њих није урадио, јер су једно од већих насељених места наше општине. Приметили су да се локална власт сети Прћиловице само уочи избора, о чему сведочи и скорашње равњање путева. Жалили су се и на одборнике који их представљају у Скупштини општине Алексинац. Прћиловица је једно од ретких места које има одборнике у обе владајуће странке, и у СНС-у и СПС-у. Мештани су огорчени на њихов рад јер ништа нису урадили за своје место, већ су само гледали своје личне интересе.

У свим местима мештани су потврдили да се све већи број њихових комшија јавно изјашњава да ће подржати листу Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка јер се на листи налазе вредни и поштени људи који нису у странци због користи већ зато што верују у идеју и програм странке и желе бољу будућност за своје суграђане.

24. априла изађимо на биралишта у што већем броју и вратимо Србију у сигурне руке!


# СРС Житковац Прћиловица Војислав Шешељ избори Краљево школе
@SRS_info @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима