Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Антанасковић делио летке у Бечу

rss

27.11.2012. Ј. С., А. Г.

Овако би могао да се оцени учинак заменика председника општине Момчила Антанасковића у посети Бечу, под покровитељством Драгана Марковића Палме.

Антанасковић делио летке у Бечу

Иако је делегација коју је предводио Драган Марковић Палма, имала озбиљне разговоре у Бечу, за нашу општину нема лепих вести. По свему судећи, потпредседник СО Алексинац, Момчило Антанасковић је имао успешну туристичку посету Бечу, али не и пословну.

Из Беча за алексиначку привреду није стигао ниједан конкретан предлог. Драган Марковић Палма је делегацију функционера општина Југа Србије, повео са циљем да се у Бечу оствари што већи број пословних и инвестиционих договора. Иако су многе општине у томе успеле, на жалост алексиначка делегација није остварила конкретне пословне пројекте.

Сам Момчило Антанасковић је задовољан резулатима посете и очекује одзив аустријских привредника већ почетком следеће године. У изјави за јагодинске медије он је навео:

"Алексинац има око 60000 становника, око 15000 радника, што на бироу за запошљавање, тако да су ова очекивања од овог путовања баш усмерена и у том смеру да постоји нека могућност да се неки инвеститор и нешто доведе у општину Алексинац, јер општина Алексинац пре свега, има доста добар географски положај, коридор 10 пролази целом дужином кроз општину Алексинац".

Злонамерни политички опоненти актуелне власти, мало у шали, мало у збиљи, наводе: "Мома, човек ишао тамо туристички, баш га брига, узео три девизне дневнице и вратио се."


Прилог Радио Алексинца:


# општина Момчило Антанасковић СО Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима