Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначки напредњаци и брига о здравственој заштити грађана

rss

03.10.2013. извор: СНС Алексинац

Напредњаци у Алексинцу, након поделе Здравственог центра, преузимају одговорност за вођење Дома здравља.

Алексиначки напредњаци и  брига о здравственој заштити грађана

Ових дана, један од многобројних донатора, Драган Ивановић, (Грађевинска радња ''АТК Градња''), уз помоћ јавних предузећа ''Комуналне услуге'' и ''Предузеће за путеве'', финансира и изводи радове на уређењу прилаза згради Дома здравља.

Др Драган Стаменковић, који ће водити ову институцију, каже да је адаптација просторија и околине зграде апсолутни приоритет у овом периоду и истиче добру сарадњу са локалном самоуправом која је издвојила 1.300.000 динара за радове на инвестиционом одржавању и пренамени просторија Дома здравља.

Председник општине, Ненад Станковић, иначе председник ОО СНС у Алексинцу, обећао је значајну подршку зарад побољшања квалитета услуга које се пружају грађанима ове општине.

''Напредњаци брину о својим суграђанима, а поготово ће то чинити у важним областима као што је здравствена заштита. Учинићемо све што је у нашој могућности да се подигне квалитет примарне заштите a желимо да лекари Дома здравља имају што мање посла. Здрава популација и бољи живот грађана циљ је коме сви тежимо'' – истакао је Станковић.


# председник општине Драган Стаменковић Комуналне услуге ЈП Ненад Станковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима