Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексинац нема опозицију

rss

16.10.2014. Д. Остојић

За Алексинац се слободно може рећи да је град без опозиције.
То се може закључити и након анализе активности локалних одбора ДС-а, ДСС, ЛДП-а и НДС-а.

Алексинац нема опозицију

Готово ниједно саопштење за јавност нисмо добили од представника ових странака, нити су нас икада позвали на конференцију за јавност:

"Нису ни могли да вас позову, јер ниједна конференција није ни одржана. Све те опозиционе странке су све своје активности свеле на минимум. Чак ни акције поделе страначког материјала нису организовали код градске фонтане." завршава Д. Г. из Алексинца.

Једини изузетак чине дискусије одборника у локалном парламенту. Међу њима се као критичар локалне власти издваја Иван Димић који на свакој скупштини износи аргументоване критике на одлуке локалне власти:

"Сви су прихватили политику незамерања, осим Димића и Петковића који су јасни и аргументовани у својим наступима у скупштини. Готово свако од одборника опозиције има неки интерес, зато и не таласају. Један жели сина да запосли, други жели боље радно место, трећи планира запослење ћерке итд. Зато и пролазе овакве одлуке власти без икакве осуде опозиционе јавности, јер опозиција у Алексинцу готово и да не постоји." завршава свој коментар наш саговорник.

 


# Иван Димић ДС ЛДП ДСС НДС
@demokrate @ldp @dsscentar @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима