Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Политика

<< < 76  77  78  79  80  81  82  83 > >>Total: 838  Displaying: 781 - 790

Представљање активности Покрета Двери на ТВ Алт

http://www.dverisrpske.com 02.12.2011.

Један од повереника Двери за југ Србије, др Драгиша Бојовић гостовао је 1. децембра, у 21 час на алексиначкој телевизији АЛТ. Др Драгиша Бојовић је био гост  емисије „Разговор с поводом“ , где је гледаоцима представио политички програм Покрета Двери за живот Србије и говорио о досадашњим и предстојећим активностима Двери. Позивамо Вас да испратите репризу  овог врсног политичког магазина и из прве руке сазнате о начелима Новог народног договора који  Покрет…

Опширније

Коментара: 0

Саопштење за медије алексиначких социјалиста

02.11.2011.

Ових дана сведоци смо нагло појачане активности политичких странака. Партијска пропаганда појединих странака, од бучних реклама до политичких узбуна, и свакојаких комбинаторика разним несуштинским савезима и неспојивим постизборним коалицијама, најављује бурне изборе. Циљ је јасан: рачунајући на заборавност грађана, нуде многа решења у покушају да себи подигну рејтинг,и у борби за власт да пречицом стигну до политичке моћи. Предизборна кампања је дневно политички инструментализована у…

Опширније

Коментара: 4

Алексиначки социјалисти обележавају 21. годину рада

25.10.2011.

Конференција за новинаре алексиначког СПС-а 25.10.2011

Опширније

Коментара: 32

Саопштење за јавност алексиначких социјалиста

06.10.2011.

Србија је европска земља, и зато је окренутост Србије ка европским интерграцијама логично настојање да се смање притисци, потврди и ревитализује европски идентитет државотворне слободне нације. Определити се за Европску унију не значи затворити се за обострано корисне односе са другима.

Опширније

Коментара: 15

Став СПС-а поводом понуде за реконструкцију водовода

14.09.2011.

Поводом одржаног састанка на коме је представљен Програм II реконструкције водосистема Бресје огласила се СПС Алексинца својим ставом. Социјалисти Алексинца у потпуности подржавају потребу да се коначно реши питања функционисања фабрике воде Бресје, али понуђени уговор није прихватљив и није у интересу грађана.

Опширније

Коментара: 5

Саопштење ОО СПС Алексинац

07.09.2011.

Функционисање владајуће коалиције, после дужег застоја, је 30. седницом скупштине општине отворило простор за деблокаду кризе. Донето је пар квалитетних и значајних одлука у том правцу: ребаланс буџета; избрана су три нова већника, од којих је један нови већник СПС. То потврђује спремност и СПС да тражи и налази потребна, боља решења.

Опширније

Коментара: 0

Нова седница, нове дневнице...

06.09.2011.

Јуче је у сали Скупштине општине Алексинац одржана 31. седница локалног парламента. На дневном реду је била само једна тачка, која је била не двевном реду претходне седнице, али није било кворума. Одборници су једноставно напустили седницу...

Опширније

Коментара: 0

Седница СО: препуцавања и замена већника

Извор: Алексиначке новости 01.09.2011.

Јуче је одржана седница СО Алексинац уз низ оштрих тонова и оптужби између чланова владајуће коалиције, али уз довољну подршку одборника владајуће већине да се изгласају све планиране тачке, сем вероватно најважније.

Опширније

Коментара: 0

Саопштење за јавност алексиначких социјалиста

24.08.2011.

Јавна управа за коју се залажу социјалисти мора бити ефикасна, дебирократизована, департизована и економична. Она пре свега, мора бити сервис свих грађана како би они у њу имали поверења.

Опширније

Коментара: 1

Живадиновић нови председник алексиначких социјалиста

Извор: Алексиначке новости 11.07.2011.

На Изборној конеференцији Општинског одбора Социјалистичке партије Србије, једногласно су изабрани нови председник партије на локалу и чланови Општинског одбора.

Опширније

Коментара: 0

<< < 76  77  78  79  80  81  82  83 > >>Total: 838  Displaying: 781 - 790

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима