Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Политика




<<<23456>>>Total: 856  Displaying: 31 - 40

Општински одбор Српске радикалне странке почео прикупљање потписа за локалне изборе

02.06.2020.

Општински одбор Српске радикалне странке у Алексинцу позива све своје чланове и симпатизере да потписом пруже подршку на изборној листи за локалне изборе.

Опширније

Коментара: 0

У оквиру предизборне кампање др Војислав Шешељ ће посетити Алексинац

29.05.2020.

Општински одбор Српске радикалне странке у Алексинцу обавештава грађане општине Алексинац, као и све своје чланове и симпатизере да ће проф. др Војислав Шешељ посетити Алексинац у склопу кампање за републичке изборе.

Опширније

Коментара: 0

Општински одбор Руске странке почео прикупљање потписа за парламентарне изборе

28.05.2020.

Општински одбор Руске странке позива све заинтересоване грађане да им пруже подршку и да буду њихови контролори на предстојећим изборима.

Опширније

Коментара: 1

Коалицији за општину Алексинац потребни контролори за изборе

Алексинац.нет 27.05.2020.

Коалиција за општину Алексинац позива све грађане општине Алексинац да се пријаве за контролоре за дан избора. Дневница изборних контролора биће 1500 динара.

Опширније

Коментара: 0

ОО СРС обележава крсну славу Света Три Јерарха

11.02.2020.

Поводом обележавања Крсне славе Српске радикалне странке, Света Три Јерарха, Општински одбор Српске радикалне странке у Алексинцу позива све своје чланове и симпатизере да присуствују сечењу славског колача у среду, 12.02.2020. године са почетком у 10 часова у цркви Светог Николе у Алексинцу.

Опширније

Коментара: 0

Саопштење ОО ПС због проблема у аутобуском превозу

06.02.2020.

Проблеми са „Ниш експресом“ око превоза грађана општине Алексинац, траје дуги низ година. Њихово монополистичко понашање превазилази све мере и границе толеранције. Почетком сваког школског распуста и празника укидају бројне линије, а месечне карте за раднички превоз и даље продају и ако превоза нема, што значи узимају паре, а не обављају превоз.

Опширније

Коментара: 1

Реаговање ОО СРС поводом проблема аутобуског превоза

05.02.2020.

Обзиром да се проблем аутобуског превоза јавља почетком сваког школског распуста у појединим селима Општине Алексинац (Бели Брег, Доњи Крупац, Горњи Крупац, Рсовац, Врело, Преконози), Општински одбор Српске радикалне странке у Алексинцу позива локалне властодржце да што хитније реше овај проблем.

Опширније

Коментара: 0

Покрет Социјалиста: Данас је Видовдан

28.06.2019.

ОО ПС Алексинац жели да своје суграђане подсети на дан који је велики историјски и верски датум, кojи је симбол Србије и српства, на дан када је пре 18 год. друг СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ, бирани председник Србије и СРЈ отет и хеликоптером испоручен Хагу. Он је први председник једне суверене државе у Свету који је испоручен да му суди иностранство, а кога је тадашња марионетска власт Демократска Опозиција Србије (тзв.ДОС) изручила суду Америке, Енглеске и Немачке, неслутећи да се неће судити…

Опширније

Коментара: 0

Зелена странка: Стефановић да гарантује безбедност активисти Остојићу

Данас 31.05.2019.

Зелена странка позвала је тужилаштво и полицију да у најкраћем року открију починиоце који су запалили аутомобил стоматолога, новинара и активисте Душана Остојића, као и да саопшти њихова имена јавности и што пре их уз одговарајућу кривичну пријаву предају органима правосуђа ради изрицања казне.

Опширније

Коментара: 0

Реаговање ОО СРС-а на почетак уређења главне улице

ОО СРС 26.05.2019.

С обзиром да локална власт наставља са уређењем главне улице, ОО СРС Алексинац, сматра да то у овом тренутку не би требало да буде приоритет.

Опширније

Коментара: 1

<<<23456>>>Total: 856  Displaying: 31 - 40

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима