Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Политика




<<<12345>>>Total: 856  Displaying: 11 - 20

Срамно запошљавање супруге председника општине Алексинац, Далибора Радичевића

Странка слободе и правде 03.09.2021.

Општински одбор Странке слободе и правде у Алексинцу издао је саопштење о запошљавање супруге председника општине Алексинац Далибора Радичевића у предшколској установи Лане, које преносимо у целини.

Опширније

Коментара: 3

Н1: компанија Грамер у Алексинцу отпушта раднике, власти ћуте

Милан Стојановић / Н1 16.08.2021.

Отпуштање радника у још једној фабрици на југу Србије која је користила државне субвенције. Немачка компанија Грамер, која се бави производњом компоненти за унутрашњост аутомобила и седишта за специјална возила, како јављају радници њихове фабрике у Алексинцу, отпустила је 90 жена као технолошки вишак. Ни из фабрике, ни из општине Алексинац, нема званичне потврде, али је Странка слободе и правде показала СМС поруке послате радницама, уз тврдњу да је у питању тек почетак кризе у…

Опширније

Коментара: 0

Милан Стевановић, ново лице на алексиначкој политичкој позорници

В. Костић 24.07.2021.

Један је од ретких људи који је у свет политике ушао искреним ставом да му од политике и политичара не треба никаква лична корист.

Опширније

Коментара: 0

ССП: Службени аутомобил Града Ниша слупан током приватне посете Алексинцу

Н1 / Милан Стојановић 23.07.2021.

Странка слободе и правде саопштила је да је висока функционерка или функционер локалне власти у Нишу уништио службени аутомобил, користећи га у приватне сврхе током пута у Алексинац.

Опширније

Коментара: 0

Неопходна хитна реакција надлежних у случају епидемије афричке свињске куге у Мозгову

Бета.рс 18.07.2021.

Странка слободе и правде (ССП) затражила је данас “хитну реакцију” надлежних због епидемије афричке свињске куге која је погодила насеље Мозгово у општини Алексинац, на коју је та странка указала “пре неколико месеци”.

Опширније

Коментара: 0

Саопштење Странке слободе и правде у Алексинцу

01.07.2021.

Општински одбор Странке слободе и правде у Алексинцу издао је саопштење за хитно решавање дивљих депонија.

Опширније

Коментара: 2

Кркобабић се у Мозгову састао са руководством општине и београдским надбискупом Станиславом Хочеваром

Бета.рс 08.06.2021.

У Србији имамо готово 200.000 празних кућа, што је ужасавајући податак превасходно са безбедносног, али и популационог и економског становништва, рекао је министар за бригу о селу Милан Кркобабић који је данас посетио, заједно са београдским надбискупом и председником хуманитарне организације Каритас Станиславом Хочеваром, село Мозгово у општини Алексинац.

Опширније

Коментара: 0

Дејан Булатовић посетио село Мозгово

Странка слободе и правде 11.03.2021.

Скандалозно лажна тврдња Управе за ветерину града Ниша, да је афричка свињска куга стављена под контролу, а истина је сасвим супротна, јер се зараза шири селима читавог округа забрињавајуће брзим темпом, била је повод за посету потпредседника Странке слободе и правде Дејана Булатовића, која је уприличена разговором са мештанима алексиначког села Мозгово, одакле је зараза и почела.

Опширније

Коментара: 0

Изјава председника општине Алексинац поводом претње председнику Републике Србије

Општина Алексинац 19.11.2020.

Председник општине Алексинац Далибор Радичевић је медијима послао поруку поводом претње председнику Републике господину Александру Вучићу.

Опширније

Коментара: 3

Покрет свесрпског уједињења основао је општински одбор у Алексинцу

20.10.2020.

26. септембра 2020. године Покрет свесрпског уједињења основао је општински одбор Алексинца. У присуству десетак симпатизера Покрета из Алексинца и околних насеља, за председника Општинског одбора именован је Дејан Поповић из Алексинца. За заменика председника именован је Душан Тодоровић из Горњег Љубеша, а за секретара Владислав Милановић из Алексинца.

Опширније

Коментара: 2

<<<12345>>>Total: 856  Displaying: 11 - 20

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима