Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

10 година Покрета Социјалиста

rss

17.07.2018. Душан Остојић

Покрет социјалиста је у суботу 14. јула 2018 обележио десет година свог постојања и рада у Дому омладине у Београду. Чланови општинског одбора из Алексинца су се одазвали позиву.

10 година Покрета Социјалиста

Обележавању јубилеја присуствовали су представници коалиционих партнера у Влади Републике Србије, министри: Небојша Стефановић који се обратио присутнима, Зоран Ђорђевић, Александар Антић и Братислав Гашић директор БИА, представници амбасада Кине Ли Манчанг је поздравио присутне поздравом „другарице и другови“, Русије, Венецуеле и Палестине, Веселин Шљиванчанин генерал у пензији и велики број званица из земље и иносранства.

Присутнима се обратио председник Александар Вулин следећим речима „Покрет социјалиста је настао пре десет година као потреба да се супротставимо пљачкашкој приватизацији, ненародној власти Демократске странке, да се супротставимо времену када су амбасадори одлучивали о свему у овој земљи, када су командовали војском, полицијом, Безбедоносно Информативном Агенцијом, када су странци одлучивали ко ће живети а ко неће, шта ће се приватизовати, када су пљачкали Србију, времену када је изгледало да се Србија никад неће променити“. Додавши да „ми нисмо највећи, најбројнији партнер СНС-а, али најупорнији, највернији и најтврдоглавији сигурно јесмо. Уз СНС и Александра Вучића наставићемо да се боримо да Србија буде боље место за живот, сигурна, солидарна и војно неутрална“.

Покрет социјалиста као партија борбене левице наставиће да се бори за радничка права и за права свих људи који живе од свог рада.

ДО ПОБЕДЕ!


# Покрет Социјалиста Веселин Шљиванчанин Александар Вулин Братислав Гашић Зоран Ђорђевић јубилеј Александар Антић Небојша Стефановић Александра Вучић
@poksocijalista @VulinAleksandar @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима