Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Комуналци купили нов спортски ауто

rss

21.12.2012. Извор: Алексинчани.инфо, Правда

Иако је заиста велика хајка на јавну потрошњу, за Комуналне услуге у Алексинцу, нема већих проблема када је у питању куповина нових аутомобила.

Комуналци купили нов спортски ауто

За потребе менаџмента комуналних услуга купљен је нов ауто марке Хундаи елантра. Реч је о спортској верзији аутомобилла плаћеној 17.000 евра.

- Тачно је да је купљен нов ауто, али колико год то било непопуларно морам вам рећи, да је било и потребе за том куповином јер је стари ауто био већ стар, више од десет година, и није био толико поуздан, често се и кварио. – речи су једног од радника управе Комуналног предузећа.

Грађани с друге стране сматрају да је потпуно непотребно куповати нов ауто за комунално предузеће и да је паметније било тај нова уложити у куповини камиона за одвоз смећа.

- Стварно је срамота, да купују нов спортски ауто, а у исто време у Алексинцу нема камиона који би одвозили смеће са дивљих депонија. Боље да су за тај новац купили један полован камион смећар него што су дали 17.000 евра за спортски ауто у коме ће се возити директор и пар одабраних руководиоца. – наглашава Саша Стојановић, становниик алексиначког насеља Палилула.



# Комуналне услуге ЈП аутомобил
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима