Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Клизање од петка?

rss

09.01.2013.

Дуго најављивано и промовисано клизалиште ће по свему судећи почети са радом у петак.

Временски услови погодовали су недостатку квалитетне опреме, тако да се очекује да ледена плоча буде спремна у петак.

Свечано отварање ће се десити за дочек Нове године по православном календару.

Клизање од петка?

Како тренутне временске прилике погодују формирању ледене плоче на клизалишту "Ледена чаролија", у петак, 11. јануара, у 10 часова, оно ће и званично почети са радом, стоји у саопштењу на фејсбук профилу општине Алексинац.

Клизалиште "Ледена чаролија" у наредна два месеца биће стационирано на Терену за мале спортове "ТАШ" у Алексинцу. Површине је 15 x 25 метара, и поклон је локалне самоуправе свим љубитељима овог рекреативног спорта. Цена сата на леду износи 100 динара, док ће изнајмљивање клизаљки коштати 50 динара. За оне најмлађе обавезно је присуство родитеља, док ће одрасли клизати на сопствену одговорност.

Свечано отварање клизалишта "Ледена чаролија" заказано је за недељу, 13. јануар, у 19 часова, када ће у организацији Скупштине општине Алексинац бити уприличен и дочек Српске Нове године.

Стручни сарадник у ОТИС-у Горан Николов је за Радио Алексинац потврдио да се читав процес приводи крају и напоменуо да све заљубљенике у овај зимски спорт ускоро очекују нова изненађења и нови садржаји.


# Радио Алексинац Нови Сад
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима