Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Именовани нови директори јавних предузећа

rss

08.08.2012. Извор: Општина Алексинац

Одржане су 6. и 7. седница СО Алексинац на којима је алексиначка Скупштина именовала директоре јавних предузећа и установа

Именовани нови директори јавних предузећа

Одржана је 6. седница Скупштине општине Алексинац, на чијем се дневном реду нашло 13 тачака.

Најпре су потврђени мандати тројици одборника, а потом су разрешени стари и именовани нови чланови Изборне комисије, као и председници, заменици и чланови скупштинских комисија.

По завршетку ове седнице, за 13 часова по хитном поступку, председник СО Грујица Вељковић заказао је нову, седму седницу СО Алексинац.

Пред одборницима алексиначке Скупштине нашао се дневни ред који је бројао 61 тачку.

Већину тачака дневног реда чинило је разрешење и именовање директора јавних предузећа и установа.

За вршиоце дужности директора ЈП за путеве и стамбено комуналне делатности, Дирекције за урбанизам и изградњу општине Алексинац, ЈКП "Водовод и канализација" и ЈКП "Комуналне услуге" већином гласова одборника алексиначког парламента именовани су Драгослав Ненадовић, Драгослав Живадиновић, Драгиша Симић и Будимир Марковић.

На место вршиоца дужности директора ЈНИРТВП "Реч радника" именован је Далибор Радичевић, ОТИС-а Милена Максимовић, Библиотеке "Вук Караџић" Војкан Петковић, Центра за културу и уметност Борислав Јовановић и Градског позоришта "Театар 91" Милена Рашић.

За вршиоца дужности Установе за одмор и рекреацију деце "Липовац" именован је Емилијан Милосављевић, док је за в.д. директора Установе "Завичајни музеј" предложен и именован Александар Никезић.

У наставку седме седнице одборници су разрешили старе, а потом и именовали нове председнике, заменике и чланове Управних и Надзорних органа јавних предузећа и установа, као и чланове школских одбора.

 


# Милена Максимовић Драгослав Ненадовић Драгослав Живадиновић Будимир Марковић Далибор Радичевић Грујица Вељковић Комуналне услуге ЈП Емилијан Милосављевић Реч радника Театар 91 Милена Рашић Драгиша Симић Војкан Петковић Борислав Јовановић Александар Никезић Завичајни музеј СО Алексинац Вук Караџић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима