Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Убио се алексиначки "жестоки момак"

rss

02.05.2017. Вечерње новости

Тело Пунише Живаљевића (38) пронађено прошле суботе у кући његових родитеља у Косовској улици. Био оптужен за покушај убиства Драгослава Буцека прошле године

Један од такозваних жестоких момака из Алексинца, Пуниша Живаљевић (38), пронађен је у суботу мртав у кући његове мајке и очуха у Косовској улици у Алексинцу. Сумња се да је Живаљевић извршио самоубиство пиштољем.

Он се вратио у Алексинац из иностранства прошле године, а његова жена и деца и даље живе ван земље. Након повратка у Србију купио је неколико локала у центру Алексинца. Како смо незванично сазнали, планирао је да отвори ауто-центар.

Пуниша је био оптужен за покушај убиства Драгослава Буцека (39) у раним јутарњим часовима 26. новембра прошле године. Буцек је том приликом задобио прострелну рану бутине метком из пиштоља, што су лекари окарактерисали као лаку телесну повреду. Рањени Буцек је тада упорно одбијао да објасни како је задобио прострену рану, односно да ли је неко пуцао у њега и ко.

Живаљевића су ускоро очекивале пресуде за још неколико кривичних дела. Имао је две кривичне пријаве за нелегално поседовање оружја. Из извора блиских тужилаштву сазнајемо да су Живаљевићу у последњих неколико месеци одузета три пиштоља. Ипак, и после тога увек се кретао наоружан. Очигледно је веровао да му је безбедност угрожена. Иначе, Пунишин очух је познати алексиначки бизнисмен.


ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ

Пуниша Живаљевић је имао несрећу да је рано остао без најближих. Пунишиног оца Драгутина убио је полицајац из Алексинца у обрачуну у пицерији "Тина" осамдесетих година прошлог века. Пунишин брат од стрица убијен је у Немачкој.

Вечерње новости


# криминал самоубиство Вечерње новости Пуниша Живаљевић Драгослав Буцек
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима