Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Скок у смрт

rss

16.03.2010. Курир

И. Н. (28), из Доњег Сухотна код Алексинца, у недељу увече убила се скочивши са четвртог спрата зграде у центру Ниша, а истрага тек треба да покаже да ли је самоубиству претходила свађа у којој је повређен њен вереник, с којим је несрећна девојка последњи

Скок у смрт

И. Н. (28) из села Доње Сухотно код Алексинца убила се скоком с четвртог спрата зграде у граду на Нишави!

Несрећна девојка је неколико година са својим вереником живела у изнајмљеном стану у улици Војводе Мишића 4.

Истрага треба да утврди да ли је самоубиству, које се догодило у недељу предвече, претходила свађа у којој је повређен њен вереник: он се у исто време јавио у болницу с повредама главе.

- Утврђено је да у тренутку кад је И. Н. извршила самоубиство у стану у улици Војводе Мишића није било никога - рекао је за Курир Саша Дујаковић, истражни судија Вишег суда у Нишу који је извршио увиђај.

- Наложена је обдукција тела, а утврђују се све околности догађаја - каже судија Дујаковић.

Како незванично сазнаје Курир, вереник покојне И. Н. примљен је у недељу после подне најпре на Неурохируршку клинику у Нишу, где је установљено да нема прелома лобање. Потом је упућен на ОРЛ клинику.

Професор др Мишко Живић, начелник ове клинике, потврдио је да је у недељу увече примљен пацијент стар 31 годину са вишеструким повредама главе.

- Те повреде нанете су ударцем тупим предметом. Има повређено десно уво, десну страну лица и носа. Након дијагностике одлучено је да се ране хируршки збрину. Пацијент је сад у добром стању, сасвим је свестан, може да се креће и ране су сасвим у реду. Надамо се да ће у наредна два до три дана бити отпуштен на кућно лечење - каже др Живић.

Према незваничним сазнањима, младић је добио ударац некаквом врстом акумулатора, односно пуњача за рачунар.

У згради у којој је пар живео кажу да пре трагедије нису ништа чули.

- Они су ту изнајмили стан пре две-три године. Нисмо чули ништа пре ове трагедије. Мене је позвала Хитна помоћ кад је дошла - каже благајник кућног савета зграде Милорад Михајловић.

О разлозима трагедије засад се ништа не зна. Нишка полиција је само потврдила да је реч о самоубиству.





# Доње Сухотно хитна помоћ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима