Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У Кулини младић избоден ножем

rss

09.11.2013.

Полиција је ухапсила Далибора Ђорђевића (32) за кога се сумња да је у петак увече око 20.30 у Кулини, након краће расправе, ножем напао Младена Цветковића (24) и убио га

У Кулини младић избоден ножем

Нишка полиција ухапсила је Далибора Ђорђевића (1981) из Кулине код Алексинца, због сумње да је извршио кривично дело убиства.

Сумња се да је Далибор синоћ око 20.30 у Кулини, након краће расправе, и кошкања, ножем напао Младена Цветковића (1989).

Од убода у пределу леве стране груди Младен је преминуо на лицу места.

Након истека мере задржавања Далибор Ђ. ће уз кривичну пријаву бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

---

Злочин се догодио испред сеоске продавнице у којој је Цветковић био запослен. Трагедији је претходила свађа двојице младића због дрвених врата које је Далибор Ђ. исекао у намери да њима подложи пећ у сали у којој се окупљала сеоска омладина.

Како преноси Телеграф, Далибор је Младену задао један ударац ножем у груди услед којег је преминуо на путу до болнице.

- Њих двојица су се покошкали у сали месне заједнице, након чега је Далибор изашао напоље. Младен је кренуо за њим, покушао је да га заустави али се Далибор окренуо и убо га ножем у пределу леве стране грудног коша. Пријатељи повређеног младића су позвали Хитну помоћ из Алексинца, али када им је речено да немају ниједно возило на располагању, колима су покушали да га пребаце до нишке болнице. Међутим, стигли су до села Горње Топонице, тринаест километара удаљеног од Ниша, када је Младен преминуо – кажу наши саговорници.

Фаталан ударац Младен је задобио перорезом.

- Далибор је код себе имао ножић једва мало већи од оног какав је на грицкалици за нокте, али је ударац био јак па је сечиво погодило срце због чега је младић убрзо преминуо. Осумњиченог Далибора смо затекли код куће, није ни знао да је Младен умро. Казао је да му је жао и да је био пијан – истичу наши извори.

У кући Цветковића окупили су се бројни пријатељи и родбина како би пружили подршку његовој породици. Када је његово тело стигло кући са Института за судску медицину, где је обављена обдукција, заорила се вриска укућана. Нико од њих није био у стању да са новинарима разговара о трагедији која их је задесила. Међутим, један од рођака је казао да је Младен те вечери отишао до месне заједнице да би играо фудбал.

- Далибор је требао да исече дрва да заложи фуруну, али је он исекао рам врата који су они користили као фудбалски гол. То је наљутило Младена и дошло је до свађе која се завршила трагедијом – казао је ожалошћени рођак.

Младен ће бити сахрањен сутра на гробљу у Кулини.

 


# Кулина Далибор Ђорђевић Младен Цветковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима