Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саслушано још петоро у истрази убиства породице Ђокић

rss

17.11.2021. Јужне вести

Још петоро сведока у оквиру истраге која се спроводи поводом убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца испитано је данас у нишком Вишем јавном тужилаштву. Према речима адвоката Филипа Домазета, саслушана је супруга првоокривљеног Горана Џонића, рођаци и пријатељи убијених.

Фото: архива

Тела Ђокића пронађена су пре месец и по дана у атару села Моравац код Алексинца, а нишко Више јавно тужилаштво је за извршење или учествовање у извршењу убиства осумњичило, осим Горана Џонића, и његове синове М. Џ. и С. Џ, као и браћу К. М. и А. М. и свој петорици је одређен притвор.

У оквиру истраге данас је испитано још петоро људи, а адвокат Домазет каже да се очекују резултати вештачења из Београда и да ће тада све бити јасније.

Очекују се разноразна вештачења да пристигну из Београда, ДНК, балистичка вештачења и тада ће све бити јасније. Знаће се да ли је Горан био сам и да ли је уопште могао сам све да изведе. Балистичка вештачења су јако битна, утврдиће се из ког пиштоља је пуцано - каже Домазет.

Наредно саслушање заказано је за 25. новембар и тада ће бити испитано још сведока.

Како Јужне вести сазнају, пословни пријатељ убијеног Ђокића изјавио је на данашњем саслушању да се Ђокић плашио за своју безбедност и да је са собом увек носио пиштољ “магнум 357”.

Према изворима блиским истрази, обојица синова Горана Џонића, који су такође осумњичени за учествовање у убиству, те ноћи када је породица убијена били су на послу, а доказа да су нешто знали или помагали у убиству за сада нема.

Извор


# Моравац суд убиство породица Ђокић Горан Џонић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима