Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полиција расписала потерницу за још једном особом због убиства породице Ђокић

rss

25.10.2021. Јужне вести

Полиција је расписала потерницу за још једном особом због убиства породице Ђокић из Алексинца, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин гостујући на телевизији Пинк.

Фото: архива

Министар Вулин је за ТВ Пинк рекао је да имају необориве доказе да је главни осумњичени Г. Џ. учествовао у убиству породице Ђокић, да су пронашли новац и још неке предмете који су коришћени за убиство.

Подсетимо, Више јавно тужилаштво у Нишу донело наредбу о проширењу истраге и против окривљених К.М. и А.М, који су јуче саслушани и одређен им је притвор до 30 дана.

У суботу су у Тужилаштву саслушани и Г. Џ, С. Џ. и М. Џ, а након саслушања које је трајало скоро цео дан Више јавно тужилаштво донело је наредбу о спровођењу истраге, а Виши суд им је одредио притвод до 30 дана.

Породица Ђокић, двадесетпетогодишња ћерка и њени родитељи последњи пут су виђени у свом црном аутомобилу марке “фолксваген пасат” у недељу, 26. септембра, а три беживотна тела пронађена су 2. октобра у атару села Моравац у близини Алексинца.

Због убиства породице из Алексинца ухапшени су 40-годишњи К. М. и 39-годишњи А. М. из села Моравац, где су почетком месеца пронађена тела Ђокића , саопштено је из МУП-а.

Неколико сати након писања таблоида да су после јучерашњег хапшења ухапшена још два мушкарца због убиства породице из Алексинца информацију је потврдио и МУП, а како саопштавају ухапшени су 40-годишњи К. М. и 39-годишњи А. М. из села Моравац.

Како наводе, њима је одређено задржавање до 48 сати, због сумње да су учествовали у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Извор / Извор


# полиција аутомобил Александар Вулин хапшење породица Ђокић
@VulinAleksandar @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима