Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Убиство и самоубиство

rss

08.08.2012. Текст и фото: Душан Стевановић, Алексинац.Нет

Јутрос око 6 часова на мосту код Моравице, у самом центру Алексинца, дошло је до покушаја убиства и самоубиства, који су резултирали смртним последицама.

Убиство и самоубиство

С обзиром да је увиђај у току и да нема никаквних званичних информација, према незваничним изјавама, Мирослав Раденковић (49)  из Житковца, сачекао је своју супругу Сузану (36), намерно је прегазио својим "Југом" и испалио јој хитац у главу .

Сматрајући да је убио, извршио је и самоубиство. Мирослав је остао на лицу места мртав, а Сузана је колима хитне помоћи из Алексинца пребачена на нишку Неурохирургију.

Према речима начелника Хитне помоћи из Алексинца, др Зорана Минића, пацијенткиња је имала тешке прострелне ране главе, али је још увек давала знакове живота.

Увиђај су извршили истражни судија Вишег суда у Нишу, помоћник јавног тужиоца и полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, и у току је рад на утврђивању свих околности везаних за овај догађај.

Супружници већ два месеца били растављени, Сузана је становала приватно у Алексинцу, а Мирослав ју је јутрос сачекао када је ишла са посла. После краће свађе пуцао је у њу, а затим и у себе. Из брака имају двоје малолетне деце.



# убиство
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима