Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Похапшени крадљивци златних ланчића

rss

08.10.2013.

Ухапшени се сумњиче да су у период од августа до октобра опљачкали 10 жена на улици и на улазима зграда крали златни накит

Похапшени крадљивци златних ланчића

Дејан Б. (31) из околине Алексинца, Дејан Д. (34) из Алексинца и Катарина Љ. (21) из Алексинца, ухапшени су због сумње да су од 3.августа до 3.октобра ове године на подручју ужег центра Ниша опљачкали 10 жена од којих су крали златни накит.

Они су разбојништва починили у Улицама Ђуке Динић, Делиградској, Вожда Карађорђа, Цара Душана, Николе Пашића тако што су жртвама прилазили са са леђа на улици или у улазу зграда и са врата им кидали златне ланчиће.

Они се сумњиче и да су 3.августа, ове године увече у Улици Димитрија Туцовића уз претњу пиштољем принудили таксисту да их вози по граду.

Истражни судија је након саслушања одредио 30 дана притвора Дејану Д. и Дејану Б. док је Катарину Љ. пустио да се брани са слободе.

Интересантно је да је Дејан Д. издржао петогодишњу казну јер је 2005. године бацио бомбу кашикару на кућу Братислава Манојловића (42) и Горице Станковић (40) из Алексинца. Они су у том нападу били неповређени али их је десетак дана касније убила Магдалена Б. из Босанског Шамца. Дејан. Д. је из затвора изашао 3.децембра 2010.године.

 


# Делиград
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима