Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Откривено ко је започео тучу у којој је настрадао Алекса

rss

23.06.2021. Вечерње новости

Алекса Стојменовић (26), који је после туче на рођенданској прослави у ресторану "Оаза“ у Алексинцу пао без свести и после неколико сати умро, ударен је највероватније пивском флашом у потиљак.

Фото: архива

Камере су, наводно, снимиле мистериозног госта који му је задао кобни ударац, преносе београдски медији.

- Све је започео брат слављенице Б. Ч. који је на слављу, 16. маја, пришао столу за којим је седео Д. И. (17) и као кабадахија га повукао за уво и запретио му. Убрзо му се придружио и М. С. (26) и истом дечаку задао први ударац, после чега је почела туча. У тучу се умешао и Алекса Стојменовић. Одмах потом, Алекса се окренуо ка О. П. (18) који је замахнуо ка њему, али га је промашио. Гости су их одмах раздвојили, али је Алекса тада улетео у гомилу. Убрзо му је с леђа пришао непознати гост и ударио га највероватније пивском флашом у потиљак. Снимци надзорних камера су достављени тужиоцу који је затражио вештачење - каже извор близак истрази.

Подсетимо, Алекса је преминуо у болници у Нишу од последица повреда које је задобио на прослави рођендана сестре свог друга.

Након трагедије ухапшен је О.П. (18) јер се сумњичи да је младићу задао кобни ударац у врат. Поред њега, ухапшени су И М.С. (26) И З.Т. (18) као и двојица малолетника због кривичног дела учествовања у тучи.

Повод трагичног сукоба наводно је било гуркање млађих и старијих гостију које се завршило физичким обрачуном током којег је Алекса задобио један ударац који је довео до пуцања крвног суда и проузроковало смрт.

Извор


# полиција туча суђење Алекса Стојменовић Ресторан Оаза
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима