Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОТИС нема ценовник услуга

rss

25.03.2013.

Уколико којим случајем желите да искористите најављене услуге Туристичко-информативног центра у Алексинцу, а нисте присни са директорком, то нећете моћи да учините.

Наиме, новоотворени објекат нема ценовник услуга.

ОТИС нема ценовник услуга

Локал који је општина адаптирала у претходном периоду, а за шта је по неким изворима утрошено око 30000 евра користи Општинска организација за туризам и спорт. У овом простору смештен је Туристичко-информативни центар који је помпезно отворен.

Већ прве недеље овај објекат није радио за викенд. Чини се да је стање касније промењено.

Међутим, оно што је стварно забрињавајуће јесте да овај објекат нема ценовник услуга. Овим се нарушавају и добри пословни обичаји, али и законски прописи који налажу да свако пословно место мора да има истакнут ценовник услуга. Иако је најављено да ће овај локал моћи да користе и привредници, још увек није јасно како и под којим условима то могу да учине.

Нашим репортерима је речено да они само пружају информације, а за информацију о условима коришћења простора упутили су нас на директорку. Очигледно да директорка има дискреционо право утврђивања цена по "одокативном" методу.

Овај простор за сада интензивно користе нека удружења грађана која су веома блиска, рекло би се "присна" са руководиоцима ОТИС-а. Једни те исти људи појављују се годинама уназад и они су стручни и за спорт и за туризам, и ко зна још за шта.

Након славне промоције чварака и разних чорбица, као и недавног фијаска на сајму туризма када је било више људи у делегацији него посетилаца на штанду, о криминалним радњама везаним за неуспешно постављање клизалишта да не говоримо, само се могло очекивати, како пишу колеге са портала алексинчани.инфо, да се простор користи за продају шустикла и меда са орасима.

 


# ОТИС општина информативни центар удружења грађана
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима