Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дугогодишњем новинару Алексинац.нет запаљен ауто

rss

30.05.2019. Јужне вести

Аутомобил познатог алексиначког активисте, новинара и стоматолога Душана Остојића ноћас је изгорео. Он сумња да му је пожар подметнут због недавне борбе против сече дрвореда у Алексинцу.

Дугогодишњем новинару Алексинац.нет запаљен ауто

"Шевролет калос" горео је ноћас око 1 сат после поноћи испред зграде у којој Остојић живи. Каже да је процењена штета око 200.000 динара, али да ауто више не може да користи.

Убачен је унутра, по неким незваничним информацијама, коктел бензина и још нечега, у унутрашњости је све изгорело. Ја сумњам да се то догодило због мог писања и активизма везано за сечу дрвореда и уређивање локалних портала. Ја немам никакве непријатеље. Ја сам стоматолог по образовању, немам никакве криминалне послове, тако да само на то сумњам, али то је тешко доказати - прича Остојић.

Иако не сумња ни на кога конкретно, мисли да је пожар подметнуо неко ко је имао интерес да се не покрене кампања против сече дрвореда у Алексинцу, коју је Остојић водио са грађанима. Затечен је и уплашен за своју породицу, каже, али верује да ће полиција да пронађе починиоца.

Остојић каже да су полиција и ватрогасци ноћас обезбедили лице места и да су форензичари били на терену.

Новинари очекују одговоре од полиције о овом случају паљења аутомобила.

Извор: Јужне вести


# возила полиција Душан Остојић ватрогасци аутомобил Алексинац.Нет пожар Јужне вести сеча стабала главна улица
@zubarcina @aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима