Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дрвеном палицом напали сина председника нишких социјалиста

rss

22.01.2014. Танјуг

Полиција је ухапсила Илију Видановића, а за другим починиоцем се трага због сумње да су дрвеном палицом напали и повредили Предрага Влајковића (31) из Ниша.

Илија је недавно осумњичен за напад на народног посланика Николића, а Предраг је син председника Градског одбора Социјалистичке партије Србије и нишког народног посланика Славољуба Влајковића.

Илија Видановић

Полиција је ухапсила Илију Видановића (21) из околине Алексинца због сумње да је извршио кривично дело наношења тешке телесне повреде, а са њим је била још једна особа за којом полиција трага, наводе из Полицијске управе.

Сумња се да је Илија Видановић 21.јануара око 00.30 часова у Нишу на раскрсници улица Милорада Вељковића Шпаје и Светозара Марковића, претукао Предрага Влајковића.

У Информативној служби Полицијске управе у Нишу Танјугу је речено да мотив напада још није познат.

Нападачи су имали фантомске на глави а Предрага В. су сачекали испред зграде и претукли га бејзбол палицама, наневши му прелом лакта. Осумњиченом је након саслушања одређено задржавање до 48 сати.

Подсетимо да је Илија Видановић са још двојицом нападача пре шест дана пуштен из полицијског притвора у Врању одлуком судије из претходног поступка Драгана Стефановића да им се не одреди притвор због сумње да су физички насрнули на народног посланика Драгана Николића.

Више тужилаштво уложило је жалбу на такво решење, али је судско веће Вишег суда у Врању жалбу у уторак одбило.

 


# СПС Славољуб Влајковић напад Илија Видановић Ана Николић Драгана Николић
@socijalisti @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима