Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ћерку нам је отео на вашару, целу ноћ се иживљавао

rss

16.12.2016. Блиц

Четнаестогодишња М.Т. из села Прћиловице целе ноћи силована је у кући Драгана Б. (27), педофила из Алексинца. Девојчица је спас потражила у мрачној ноћи и искористила тренутак чим је монструм заспао да побегне "главом без обзира".

Ћерку нам је отео на вашару, целу ноћ се иживљавао

Како су јуче за "Блиц" испричали родитељи девојчице силоване у јулу, Драган је четрнаестогодишњакињу упознао на вашару у Алексинцу, па је на силу приморао да оду код њега кући.

Педофил је девојчицу држао до јутра, која је успела да побегне тек када је он заспао.

- Наше ћерке су отишле на вашар, тамо су се упознали. Колико ја знам, он има и жену и дете и познат је по насилничком панашању. Вукао ју је, претио и она је морала са њим да крене кући код њега. Када је друга ћерка дошла кући, толико је била уплашена да нам није одмах рекла шта се догодило, када сам ујутру устао и видео да је нема, кренуо сам да је тражим - прича отац К. Г.

Како незванично сазнајемо, Драган Б. је девојчицу целу ноћ држао у кући у Алексинцу где ју је силовао.

Несрећна девојчица одмах је пријавила силовање које се догодило 13. јула, а Драган Б. је у недељу ухапшен. У насељу у ком живи нико није био расположен за разговор. И. А.

Родитељи нерадо говоре о инциденту јер су и сами уплашени шта ће се догодити ако насилник буде ослобођен.

Родитељи девојчице истраумирани су због ситуације која је задесила њихову породицу, али због страха да ће се насилник осветити због пријаве, они ипак сами неће покретати никакве тужбе.

Девојчица истраумирана

Родитељи девојчице кажу да је она истраумирана.

- Тренутно је у школи и труди се да води нормалан живот. Водили смо је код лекара, било је шта је било. Ми се плашимо њега и освете, ми нећемо против њега покренути никакву пријаву, онако како закон каже нека буде тако. Она је у суботу ишла да га препозна када су га ухапсили, веома је узнемирена - прича мајка девојчице С. Т.


# Прћиловица силовање педофилија
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима