Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Два НЕВИДЉИВА у алексиначком фонду ПИО?

rss

09.07.2014. Д. Остојић

Након што смо објавили вест да је шеф алексиначког фонда ПИО имао наступ нељубазног опхођења са клијентом, до нас је дошло низ занимљивих информација.

Два НЕВИДЉИВА у алексиначком фонду ПИО?

У жељи да потражимо и званича коментар обратили смо се директору ПИО фонда Синиши Васићу, али нам он није одговорио. Шта смо занимљиво сазнали?

Једна од најзанимљивијих информација тиче се двојице невидљивих радника у алексиначком ПИО фонду.

Наиме, по за сада непотврђеним информацијама, на платном списку алексиначког ПИО фонда се налазе два радника која се ниједном нису појавила на посао. Њих београдска централа, која тумачи систематизацију, види као раднике алексиначког ПИО фонда, али њих месецима на послу у Алексинцу нико није видео:

"Ми пропадамо од посла, јер имамо два радника мање, тачније нас Београд види са два радника више, који заправо код нас никада нису ни дошли на посао. Нико их није видео, а плату примају као радници запослени у Алексинцу. И сваки пут кад се централи у Београду пожалимо, они кажу да имамо довољно радника, и не верују нам да двојица запослених у Алексинцу заправо никада нису ни дошли на посао." истиче наш саговорник коме не желимо да наводимо име и презиме.

Ми ћемо данас поново послати писмо господину Синиши Васићу са молбом да прокоментарише овај случај.

Алексинац.Нет ће редовно пратити овај случај.

 


# Београд ПИО Алексинац.Нет Синиша Васић
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима