Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Донација школског намештаја за школу у Грејачу

rss

26.09.2013. извор: Радио Алексинац

Захваљујући сарадњи са нишком Основном школом „Стефан Немања“ једна учионица у Грејачу је опремљена школским намештајем, донацијом ове установе из Ниша.

Донација школског намештаја за школу у Грејачу

Делегација школе предвођена директорком Александром Пројевић је крајем прошле недеље боравила у Грејачу и обећала даљу сарадњу између просветних радника и ученика ове две образовне установе.

Успешној сарадњи је допринела и Сузана Ристић, која је радница обе образовне установе и која је руководство нишке школе упознала са тешким условима за рад у Грејачу.

- Можда нисам била свесна колико је то заиста значило тој деци и школи до петка, док нисмо отишли и док нисмо видели како су нас они дочекали и са колико среће су примили наш поклон. Заиста је сувишно причати о томе кад дарујеш, да ли је то много, мало, лепо или ружно. Мислим да сваки поклон, па макар он био и у виду једне столице и једне кутије креде школама, каквог год да су материјалног стања, много значи.

Пројевићева је најавила да ће дружење деце ове две основне школе бити настављено како у Грејачу, тако и у Нишу, а посебну захвалност изразила је мештанима Грејача који су делегацији школе коју води приредили срдачан дочек.

 


# донација школе
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима