Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дом здравља акредитован на период од 7 година

rss

05.12.2016.

Данас је, на свечаности организованој у амфитеатру Дома здравља Алексинац, координатор Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, господин Владо Давковски, уручио сертификат о акредитацији Дома здравља Алексинац на 7 година, директору Дома здравља Алексинац др мед. Родољубу Живадиновићу.

Дом здравља акредитован на период од 7 година

Свечаности је присуствовао и нови председник Управног одбора Дома здравља Алексинац, др мед. Зоран Алексић.

Господин Давковски је предао и Завршни извештај о акредитацији за Дом здравља Алексинац, сходно чијим закључцима је Дом здравља добио акредитацију на 7 година. Подсећамо, да је претходна акредитација била добијена на 3 године, што говори о значајном напретку Дома здравља по питању примене свих усвојених процедура, али и по питању свих других аспеката рада.

Дом здравља Алексинац захваљује се свим запосленима на доследном поштовању стандарда и критеријума акредитације, на коректној сарадњи која је током претходне 3 године акредитације подигнута на виши ниво.

У овој установи су посебно захвални Општини Алексинац, која је  подршком и финансијском помоћи од преузимања оснивачких права над Домом здравља Алексинац, помогла враћање дуговања из периода када је оснивач установе била Република Србија, али и набавком потребну опрему и све друго што нам је било неопходно за успостављање нормалног рада.

Коришћени материјали Дома здравља Алексинац


# Дом здравља акредитација Зоран Алексић Родољуб Живадиновић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима