Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Агенција проверава и Ивановића

rss

13.02.2015. Д. Остојић

Након Зорице Милојковић, директорке ОШ Јован Јовановић Змај на Алексиначком руднику, други директор чије одлуке преиспитује Агенција за борбу против корупције је Зоран Ивановић, директор ОШ Вук Караџић из Житковца.

Агенција проверава и Ивановића

Наиме, по информацијама које смо добили, Зорану Ивановићу се замера да је запослио свог рођеног брата у школи као помоћног радника и да то није урађено по законској процедури коју је Агенција за борбу против корупције предвидела. То је незванична вест коју имамо. Оно што је званичан став Агенције за борну против корупције преносимо у целости, без икаквиих измена.

"пред Агенцијом за борбу против корупције је у току поступак претходне провере за одлучивање о томе да ли постоје услови за покретање поступка против Зорана Ивановића, директора ОШ "Вук Караџић" из Житковца."

Дакле Агенција је покренула поступак утврђивања чињеничног стања. Одлуку коју Агенција буде донела ћемо такође пренети у целости.

 


# Житковац Зорица Милојковић Вук Караџић ОШ Зоран Ивановић Агенција за борбу против корупције Јован Јовановић Вук Караџић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима