Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ЗОНА 'ЦЕНТАР': Црни викенд наших зонаша

rss

03.11.2019. Милан Милојевић

Дерби у Житковцу припао гостима, славио једино Буковик

Детаљ са дербија у Житковцу

У дербију кола у Житковцу гостовала је екипа Младости из Медошевца, и славила против домаће Мораве. Овом победом а након кикса Белотинчана преузимају лидерску позицију. У једној квалитетној утакмици пред пуним трибинама у Житковцу, Морава је на овој утакмици успела само да стигне до изједначења у другом полувремену преко капитена Слободана Јанковића. Гости до краја постижу још два поготка и заслужено носе велика три бода у Медошевац.

Остали наши зонаши су такође доживели поразе. Напредак је на градском стадиону после две везане победе честитао бољем на тријумфу. Суботинчани настављају са игром топло-хладно. Изгубили су у Малошишту од истоименог домаћина.

Једини тријумф забележили су Ражањци на свом терену у комшијском дербију, против екипе Сврљига.

 

СЕМАФОР 12.КОЛА :

 

Морава – Младост 1:3

ОФК Напредак 1929 – Пуковац 1:3

Буковик – Сврљиг 3:1

ОФК Ниш - Вртиште 1:2

Малошиште - Моравица 4:2

Орљане - ОФК Брзи Брод 4:2

Земљорадник- Наша Крила 1936 1:0

Рудар - Јединство 0:3

 

Младост из Медошевца је нови лидер са 29 бода, Житковачка Морава је на деоби од трећег до петог места са екипама из Орљана и Балајнца сакупивши по 22, Буковик из Ражња на деветом месту има 16, Суботинчани су сакупили 14, док су Алексиначки Напредак и Сврљиг и даље у зони испадања са 7 односно 6 освојених бодова.   

 

 

У комшијском дербију следеће недеље Житковачка Морава гостује у Сврљигу, у Суботинцу такође комшијски дерби где долази Буковик из Ражња, док Алексиначки Напредак гостује екипи Јединства из Горњег Матејевца.


# фудбал Моравица нишка фудбалска зона
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима