Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Завршни карате турнир 2016

rss

19.12.2016. Душан Стевановић

У суботу, 17.12.2016. године, у Чачку је у овиру "Шотокан Карате Федерације" и "Српске Карате Уније" одржан завршни турнир и проглашење најуспешнијих клубова и такмичара у 2016 години.

Завршни карате турнир 2016

Ово је био 16 по реду карате турнир "Чачански Победник", који се одржава сваке године, у част јубилеја дана града Чачка.

На овом великом завршном карате турниру наступило је 25 клубова са 350 такмичара свих узраста, а карате клуб "Шуматовац" и његови такмичари су, у таквој конкуренцији, освојили 12 медаља и то 3 златне, 3 сребрне и 6 бронзаних медаља. 

Златну медаљу у својој категорији у катама, као и плакету за најбољег такмичара у својој категорији у 2016 години за такмичаре рођене 2002. године у катама добио је Иван Удовичић.

Златну медаљу у својој категорији, у катама, освојила је Исидора Станковић (појединачно).

Као ката тим, златне медаље су освојили Данило Вучевић, Тодора Павловић и Кристина Павловић.

Сребрне медаље у својим категоријама у катама, освојили су Мартина Ђорђевић, Теодора Павловић и Кристина Павловић.

Бронзане медаље у својим категоријама у катама, освојили су Ана Милчић, Матеј Анђелковић, Филип Анђелковић, Андрија Златановић, Алекса Златановић и Данило Вучевић.

"Ово је још један у низу успеха нашег карате клуба који је опет успешно презентовао наш град." каже тренер Дејан Вуксановић.


# карате Шуматовац карате клуб Дејан Вуксановић борилачки спортови Иван Удовичић Исидора Станковић Данило Вучевић Тодора Павловић Кристина Павловић Ана Милчић Матеј Анђелковић Филип Анђелковић Андрија Златановић Алекса Златановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима