Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Велико интересовање за бокс у Алексинцу

rss

18.07.2013. Извор: Радио Алексинац

Боксерски клуб „Рудар“ из Алексинца је након само месец дана од обнављања успео да окупи преко 60 младића и девојака заинтересованих за овај спорт.

Велико интересовање за бокс у Алексинцу

После каратеа и џиу-џице, ово је још једна могућност за Алексинчане да кроз борилачке спортове каналишу своју негативну енергију на здрав начин, али и да науче понешто о спортској дисциплини, раду и самоконтроли, каже за радио Алексинац потпредседник Боксерског клуба Рудар Александар Стевић.

Добра воља и интересовање постоје, па је сада примарни циљ да се направи квалитетна селекција бораца и они оспособе за бројне ревије и такмичења, истиче Стевић и додаје да овај клуб карактерише и изузетан тренерски кадар који долази из Ниша и Алексинца и тренутно представља оно најбоље што овај крај може да понуди.

-  Надамо се да ће се број чланова повећати и да ћемо кроз спортску селекцију доћи до одређеног броја такмичара, то јест кандидата, који ће моћи временом кроз ревије које се одржавају широм Србије да се искажу и покушају да у овом спорту пронађу себе.

У овом клубу за крај године најављују и организовање турнира у граду на Моравици, уз учешће клубова из бројних рударских средина.

 

Коментара: 0


# Радио Алексинац борилачки спортови
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима