Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Тродневни турнир у фудбалу “Wollfs trophy first edition 2018”

rss

27.08.2018.

Омладинска школа фудбала “Вукови” - Алексинац ове недеље организује тродневни турнир у фудбалу под називом “Wollfs trophy first edition 2018”.

Тродневни турнир у фудбалу “Wollfs trophy first edition 2018”

По речима председника клуба Драгана Милошевића, тродневни турнир за млађе категорије годишта од 2007. - 2011. одржаће се на градском стадиону у периоду од 29.8-31.8.2018. год. Учешће на турниру узеле су преко 60 екипа из различитих крајева Србије, а многе од њих ће по први пут гостовати у нашем граду.


Своје фудбалско умеће показаће дечаци из Параћина, Деспотовца, Ћуприје, Бора, Зајечар, Сокобање, Ниша, Краљева, Крагујевца, Лесковца, Прокупља, Ћићевца, Неготина, Јагодине, а по први пут на турниру ће се појавити и новоформирана екипа  “Рудара Алпоса” са Алексиначког рудника.

Организациони одбор је најавио пехаре за све полуфиналисте турнира и појединачне награде. Такође је упутио позив љубитељима фудбала, да се придруже овом тродневном спортском догађају и заједнички бодре мале мајсторе на “петопарцу”.

Акценат на овом турниру је пре свега на креирању и одржавању сјајне атмосфере, дружењу и уживању у такмичарском ривалитету. Целодневно дружење и добро расположење, пратиће добра храна, пиће и наравно музика.


Добро нам дошли у што већем броју!


# турнир фудбал ФК Вукови Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима