Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Успех џудиста у Петровцу на Млави

rss

10.12.2014. Душан Стевановић

У суботу 06. 12. на такмичењу "Куп Браничева" који је одржан у Петровцу на Млави џудисти Џудо клуба Кинезис, секције у Алексинцу, су освојили 11 медаља и то 2 златне, 2 сребрне и 7 бронзаних медаља.

Успех џудиста у Петровцу на Млави

Успех је тим већи собзиром да је то био један квалитетан турнир са 296 такмичара из 40 клубова измеďу осталог 7 Београдских клубова и пар Војвоďанских клубова.

У конкренцији полетараца златне медаље освојили су Леа Митић у категорији до 31 кг и Алексеј Васић у кетегорији до 50 кг.

Сребрне медаље припале су Анђели Николић до 25кг и Филипу Станојев у категорији +50 кг. Бронзане медаље , кроз тешку борбу у категорији до 25 кг, где је било преко 20 такмичара освојили су Ђорђе Станковић, Давид Јовановић до 28кг, Марко Димитријевић до 38 кг, Јања Здравковић до 28 кг, Ања Бојковић до 34 кг, Дора Васић до 34 кг.

У конкуренцији млађих пионира Стефан Ристовски до 66 кг. тренер Ј. К. Кинезиса Бојана Станковић екс Јовичић презадовољна резултатима у овој такмичарској години. За ову годину млади џудисти ЏК Кинезис, секције у Алексинцу, освојили су на 5 такмичењу укупно 26 медаља.

 

 


# џудо Бојана Станковић Кинезис Петровац на Млави Леа Митић Дора Васић Јања Здравковић Алексеј Васић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима