Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Стонотенисери добили дом

rss

14.08.2013.

На иницијативу стонотениских клубова "Алексинац" и "Шуматовац", као и Јована Живића, а изузетним залагањем директора Техничке школе господина Драгана Петковића и свесрдне помоћи локалне заједнице оспособљена је мала сала Техничке школе и омогућено је да млади стонотенисери добију свој кутак.

Стонотенисери добили дом

Двадесетак младих стонотенисера алексиначког "Шуматовца", имаће у будућности право место за тренинг и одигравање својих мечева у Лиги Србије-група Југ.

Поред тога створене су могућности за организовање такмичења у оквиру Општинске стонотениске лиге. Разговарано је да се поред саме сале на простору дворишта Техничке школе, реализује пројекат изградње тениског терена.

По речима Јована Живића, генереланог секретара стонотениског савеза Србије, ово је велика ствар за развој стоног тениса у Алексинцу.

За Алексинац.нет је Јован Живић изјавио:
"Велика ствар за развој стоног тениса је управо то што је Алексинац добио дом стонотенисера. Жеља нам је била да се то уради на што квалитетнији начин, и могу вам рећи да сам задовољан како је све урађено. Сигуран сам да ће будући стонотенисери у Алексинцу бити у прилици да искористе овај тренажни простор и да алексиначки стони тенис чека лепа будућност, и сигуран сам изузетни резултати на републичком нивоу".

 


# дом Јован Живић Стони тенис Алексинац.Нет
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима