Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СТК „Шуматовац“ победник међуопштинског турнира

rss

20.03.2016. Текст и фото: Томислав Брзаковић

Традиционални Међуопштински стонотениски сусрети Соко Бање и Алексинца одржани у Тешици.

СТК „Шуматовац“ победник међуопштинског турнира

Учестовале по три првопласиране екипе, Општинских савеза Алексинца и Соко Бање. Златне, сребрне и бронзане медаље, освојили су СТК “Шуматовац“, СТК “Ресторан Бони“ и СТК “Јастребац“. Међуопштинском стонотениском сусрету, присуствовао је и потпреседник СО Алексинца, Чедомир Ракић и Бојан Младеновић, председник Спортског савеза општине Алексинац.

Већ је постала традиција, да се сваке године, одржавају Међуопштински стонетиски сусрети Соко Бање и Алексинца. Први пут су по три првопласиране екипе, ових Савеза, одмерили снаге, у Алексинцу 2013. године, наредне 2014 и 2015, године домаћин је био Општински стонотениски савез Соко Бање. Ове године та част да буде домаћин припала је СТК“Јастрепцу“ из Тешице. Организатор је био Општински стонотениски савез Алексинца и Спортски савез општине Алексинац, који је обезбедио медаље, пехар и дипломе.

Сусрет је одржан у малој сали Дома културе у Тешици, 16. марта од 16 ч. Учествовале су као и до сада по три првопласиране екипе. Из Општинског стонетинског савеза, Алексинца: СТК “Шуматовац“ (Алексинац), СТК „Јастребац“ (Тешица, домаћин) и СТК „Краљево“ из Краљева. Из Соко Бање: СТК “Ресторан Бони“, СТК „Панда Шоп“ и СТК „Соко“.

Меч је водио стонотенски судија Драган Јокић, из Краљева, а играло се на две победе. Поред малобројних гледалаца, јер није било места за све, Међуопштински сусрет стонотенисера Алексинца и соко Бање, пратили су потпреседеник СО Алексинца, Чедомир Ракић и председник Спорског савеза општине Алексинац, Бојан Младеновић.

Стеван Цанковић, Бојан Јовановић, Предраг Крстић и Јован Живић

Најуспешнији су били стонотенисери СТК “Шуматовца“, на слици с лева на десно: Стеван Цанковић, Бојан Јовановић, Предраг Крстић и Јован Живић, председник, који су освојили Прво место, златне медаље и победнички пехар. Друго место и сребрне медаље освојила је екипа „Ресторан Бони“ и треће место и бронзане медаље, освојила је екипа домаћина СТК “Јастребац“. Четври су били СТК“ Панда Шоп“, пети СТК „Соко“ и шести СТК“Краљево.

Златне, сребрне, бронзане медаље и пехар, као и дипломе свим учесницима, уручио је Јован Живић, председник Општинског стонотениског савеза Алексинца.


# Алексинац Чедомир Ракић Шуматовац СТК Јован Живић Стони тенис Тешица Сокобања Бојан Младеновић Предраг Крстић Бојан Јовановић спортски савез Стеван Цанковић Међуопштинска стонотениска лига
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима