Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Stunt - спорт који оставља без речи

rss

06.06.2017. Душан Остојић

Stunt или слободни стил акробатске вожње мотора јесте екстремни спорт који широм света своје многобројне љубитеље оставља без речи.

Stunt - спорт који оставља без речи

Међутим, то није случај и у нашој земљи, где је овај спорт јако слабо развијен. Мало је људи који су за овај спорт чули, а још много мање оних који се њиме баве.

Млади stunt возач Никола Радојковић из Алексинца је заправо једини храбри момак у јужном делу Србије, чије ће вас вештине акробатске вожње мотора оставити без даха.

Љубав према мотору јавила се још од малих ногу, док је stunt заволео проводивши много времена гледајући акробатске трикове са моторима на интернету.

Своје вештине Никола увежбава на једном малом полигону ван насељеног места. Тренира напорно и свакодневно поред велике храбрости коју овај момак показује, улаже и пуно труда, времена, залагања, упорности, жеље и воље како би једног дана достигао своје идоле.

Поред много одрицања зарад овог спорта неопходно је уложити и пуно преправки на свом љубимцу. Модификације на мотору су потребне како би оно што овај неустрашиви момак ради изгледало фасцинантно.

Иако изгледа нестварно таленат који овај двадесеттрогодишњак свакодневно показује треба подржати и дати му место које он свакако заслужује.


# мотоциклисти Никола Радојковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима