Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Прослављен улазак Напретка у Б лигу

rss

18.04.2011. Извор: Алексиначке новости, Фото:М. Радић, С. Илић

Нешто мање од хиљаду Алексинчана у Хали спортова, у суботу увече, поздравило је шампионски тим Напретка Макси ко, и уз сјајно расположење и трубаче пожелело им добре резултате у Б лиги наредне сезоне.

Прослављен улазак Напретка у Б лигу

Радовали су се у суботу увече љубитељи кошарке у Алексинцу. Дошли су у Халу спортова на утакмицу последњег, 26. кола, првенства да честитају алексиначким кошаркашима.

Резултат утакмице против Куршумлије био је у другом плану, јер је титула освојена још пре недељу дана, мада су и сам финиш првенства Напреткови играчи зачинили победом.

Куршумлија је савладана резултатом 101:67. По четвртинама 30:21, 20:16, 28.18 и 23:8.

Пласман у Б лигу није остварен лако. Борба за прво место неизвесна готово до последњег кола. Ипак, са скором од 22 победе и 4 пораза, Напредак је био недостижан за екипе Јабланице, Пирота и Југа.

У идућој сезони гледаћемо алексиначки тим против екипа из Суботице, Смедерева, Крагујевца, Београда, Новог Сада... Нова прилика за доказивање и гаранција квалитетне кошарке у Алексинцу.

За највећи успех Напретка Макси ко најзаслужнији су наравно стручни штаб и играчи, али је кључ за отварање врата на којима пише Б лига, био у рукама управе клуба, пишу Алексиначке новости.

 


# кошарка Макси Ко Напредак КК
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима