Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пријем у општини за освајаче Јадранске лиге

rss

22.12.2012. Извор: Општина Алексинац

Јуче је у општинском здању организован пријем за такмичаре џиу џицу клуба НИФ, који су прошлог викенда освојили Јадранску лигу у Новом Саду.

Пријем првака уприличили су председник општине Ненад Станковић, заменик председника Чедомир Ракић и начелник Општинске управе Дејан Милошевић.

Пријем у општини за освајаче Јадранске лиге

Председник Станковић честитао је такмичарима на, до сада, највећем успеху алексиначког колективног спорта и обећао моралну и финансијску подршку општине овом клубу и изразио велико задовољство што је пехар са турнира "Темерин Опен 2012" овога пута дошао у Алексинац.

Капитен џиу џицу клуба НИФ, Јовица Димитријевић, је на изненађење свих присутних своју златну медаљу са такмичења поклонио председнику општине Ненаду Станковићу, која ће своје место наћи у председниковом кабинету. У кабинету председника општине, неко време, биће изложен и пехар који су ови златни момци освојили.

Уз низ медаља које су чланови НИФ-а донели у Алексинац са државних и међународних куп такмичења у 2012., као и одличну организацију турнира у Алексинцу на пролеће овај алексиначки клуб успео је да епицентар дешавања и квалитета џиу џице Блакана пресели у Алексинац.


# председник општине Дејан Милошевић џиу џицу Чедомир Ракић N&F џиу џицу клуб НИФ Ненад Станковић Јадранска лига борилачки спортови
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима