Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Празник одбојке у Алексинцу, победе пионирки и сениорки

rss

06.03.2016.

Данас је у спортској хали био прави празник одбојке.

пионирке

Прве на терен су изашле пионирке женског одбојкашког клуба Алексинац, против женског одбојкашког клуба Цариброда из Димитовграда од 15ч, а затим од 17ч истоимене екипе у сениорком узрасту.

Пионирке одбојкашког клуба Алексинац су победиле резултатом 3.0 (25:14, 25:21, 25:22). На утакмици су се истакле Дара Радосављевић, Ива Милошевић, Невена Здравковић и техничари екипе, Јована Брзаковић и Софија Максимовић.

Сениорке одбојкашког клуба Алексинац су наставиле победом потеру ка првом месту и квалификацијама за Другу лигу Србије. Побеђена је екипа Цариброда из Димитровграда резултатом 3:0 (25:12, 25:08, 25:11). На утакмици су се истакле коректор и најмлађа играчица Маша Вуксановић, техничар Санела Станковић, са прецизним смеч сервисима, и средњи блокери, Дејана Видановић и Миљана Петровић, али не треба умањивати допринос и осталих саиграчица јер је цела екипа играла на високом нивоу.

- Овим путем се захваљујемо публици на доласку и подршци. Овим победама смо добили потврду да се у Одбојкашком клубу Алексинац одлично ради и да се увек иде на победе, рекао је тренер екипе Милан Томић.


# Милан Томић одбојка Алексинац ОК Маша Вуксановић Санела Станковић Миљана Петровић Дара Радосављевић Ива Милошевић Невена Здравковић Јована Брзаковић Софија Максимовић Дејана Видановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима