Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пораз КМФ-Алексинац (9 лаких комада)

rss

29.10.2015. Саша Марковић Гидра

У првом колу Регионалне Футсал лиге Исток, екипа КМФ-Алексинац је гостовао екипи Академца из Ниша.

Пораз КМФ-Алексинац (9 лаких комада)

Ова утакмица је требала да се игра за викенд, али је померена за среду у 19h, у спортској хали “Мика Антић”. Ово одлагање утакмице је добро дошло нашој екипи, јер је у међувремену одрадила још неколико тренинга не би ли спремније дочекали почетак  првенства.

За наше момке утакмица је почело као из снова и већ у почетним минутама повела са 1-0. У том периоду игре наши фудбалери имали су две стопостотне шансе из којих нису успели да увећају предност. Противничка екипа је до краја полувремена искористила неке ситне грешке наше екипе и на крају отишла на одмор резултатом (3- 1).

У другом полувремену долази до изражаја физичка спрема екипе Академац, која до даје “гас” и на крају се утакмица завршава резултатом (9-3).

За екипу КМФ-Алексинац голове су постигли Живковић (1 гол) , Станковић (2 гола). Код домаћина истакли су се Тошић (4 гола) и Саздановић и Исаиловић по 2 (гола).

По свему виђено на терену може се закључити да нашој екипи недостаје “кондиција”, што је и нормално, јер се екипа окупила пред сам почетак првенства и одрадила пар тренинга.

Треба нагласити, по речима Алексинчана, да је суђење  било фер и  коректно, као и гостопримство домаћина.

У следећем колу у суботу од 19h екипа КМФ-Алекинац дочекује екипу Гургусовца. Наши момци се надају да ће уз помоћ “бурне” публике, која је увек обожавала  футсал и пунила трибине спортске хале успети да освоји прве бодове.

 


# фудбал Саша Марковић Гидра Гидра КМФ Алексинац футсал
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима