Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пораз Јастребова на премијери у Прокупљу

rss

09.10.2016. КК Јастреб

Кошаркаши Јастреба поражени су у првом колу сезоне 2016/17 у Прокупљу од истоименог противника, резултатом 86:70, по четвртинама 17:20, 26:14, 28:14, 15:22.

КК Јастреб, фото са припрема

Пред око 150 гледалаца у хали Др Зоран Ђинђић у Прокупљу, кошаркаши Јастреба пружили су достојанствен отпор једном од претендената за сам врх табеле ове сезоне.

Алексинчани су боље отворили меч, у једном тренутку стигли чак и надомак двоцифрене предности, али је домаћин успео брзо да консолидује своје редове, да би се на први одмор отишло резултатом 17:20.

Домаћини су након одмора брзо истопили предност Јастреба, али и недуго затим успели да потпуно зауставе налет гостију. Резултатска клацкалица није друго трајала јер је предност средином друге четвртине прешла у корист Прокупља, и на полувреме се отишло резултатом 43:34.

На почетку другог полувремена иста слика као и на почетку првог. Добра игра Јастреба скоро да је потпуно поравнала резултат, али се при резултату 45:43 десио несхватљив пад гостију који је резултовао огромном серијом домаћина од 26:5, тако да је на крају треће четвртине на семафору писало 71:48.

Још једном је Јастреб успео да озбиљније запрети, када је средином последњег периода смањио заостатак на 8 поена предности, али је то изгледа био максимум гостију, па је до краја меча та предност дуплирана, за коначних 86:70.

У наредном колу кошаркаши Јастреба гостују у Владичином Хану, где ће против екипе Мораве покушати да забележе прву победу у новој сезони Прве мушке регионалне лиге Србије.

sportlend.com/jastreb-aleksinac


# кошарка Јастреб КК Зоран Ђинђић Прокупље
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима