Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Основана Јадранска џиу-џицу лига

rss

14.02.2011.

На састанку одржаном у петак 11.02.2011. год. у Новом Саду-Темерину основана је регионална Џиу-џицу лига у којој ће се такмичити и један алексиначки клуб. Џиу-џицу клуб "N&F" из Алексинца, су на овом састанку, представљали тренери Драган Трајковић и Јовица Димитријевић.

Основана Јадранска џиу-џицу лига

Лигу чине укупно девет клубова, по два клуба из четири држава бивше СФРЈ: Словеније, БиХ, Црне Горе и Србије, Македонију једна екипа, док представници Хрватске нису дошли. Седиште Лиге је Марибор, а директор и в.д. Председника Лиге је г. Карл Келц из Словеније.

Наредне недеље ће се извршити формална и правна регистрација Лиге код ЕЈЈФ-Еврпске ју јитсу федерације и ЈЈИФ-Светске ју јитсу федерације. Усвојен је Статут Лиге и календар такмичења Лиге, а 1. коло је већ 12.марта у Марибору. Екипа се пријављује пре почетка лиге за наредну годину, броје је 10 такмичара (4 резерве) и 2 тренера. Лига ће имати 5. кола плус фајнал фор, такмичиће се само сениорска екипа у борбама у категоријама: -62, -69, -77, -85, -94 и +94 кг, по систему 3x3, а право наступа за сениоре имаће и јуниори.

Џиу-џицу клуб "N&F" Алексинац има комплетну сенирску екипу из свог састава.


# џиу џицу N&F џиу џицу клуб НИФ Драган Трајковић Јадранска лига борилачки спортови
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима