Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОПШТИНСКА ЛИГА: Тешичани славили у дербију

rss

06.10.2019. Милан Милојевић

Дерби кола припао гостима, Горњољубешани и Добрујевчани прате у стопу.

Детаљ са утакмице Полет Радевац-Јастребац Тешица

Дерби је оправдао очекивања публике у Радевцу. Током целог сусрета виђена је рововска борба два квалитетна противника. Играло се без пардона и са пуно добрих прилика на обе стране. Детаљ који је можда одлучио победника десио се средином другог полувремена, када је домаћи играч Ракић због другог жутог картона морао ван игре. У тим тренуцима домаћи су за нијансу били бољи противници са конкретнијим приликама. Ипак десет минута пре краја гости користе играча више те преко нападача Андрије Стојановића долазе до велике победе на тешком гостовању.

Горњољубешани су на свом терену сигурном игром испратили симпатичну екипу Ратара кући са пет поготка у мрежи. Двоструки стрелац био је Далибор Анђелинковић, док су се по једном у листу стрелаца уписали Радић, Живић и Костић.

Најефикаснији тим у лиги екипа ОФК Слоге из Добрујевца оправдала је тај епитет у Витошевцу против домаћег Полета. Иван Јовановић је два пута тресао мрежу, док су се Немања Тасић, Никола Момчиловић те Дејан Вукадиновић по једном уписали у стрелце.

У Трњану, у дуелу двеју сличних екипа, срећнији крај су извукли гости из Брадарца и победоносним голом Радовића пет минута пре краја утакмице уписали нову тројку.

У дербију зачеља у Вукашиновцу подела бодова. Гости из Мозгова су повели у 54 минуту преко Душана Петровића, али је бод домаћој екипи донео Марко Андонов, седам минута касније.

СЕМАФОР 5.КОЛА :

Полет (В) – ОФК Слога 2:5

Полет (Р) - Јастребац 0:1

Борац – Шкриљац  0:1

Рутевац – Јединство  1:4

Црвена Звезда - Ратар 5:0

Вукашиновац – Темпо  1:1

На табели прво место деле Јастребац и Црвена Звезда са максималних 15 бодова, од трећег до петог места налазе се ОФК Слога, Полет из Радевца и екипа Шкриљца са победом мање од водећих, на зачељу су Вукашиновац и Темпо из Мозгова са по једним освојеним бодом.

 

Следеће недеље у дербију у Суботинцу домаћи Шкриљац дочекује Полет из Радевца, док екипа Јастрепца гостује у Горњој Пешчаници.


# фудбал Вукашиновац општинска лига Иван Јовановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима