Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОПШТИНСКА ЛИГА: Два прекида у 4.колу

rss

29.09.2019. Милан Милојевић

Тешичани настављају с победама, нови ''срећни'' минималац Радевчана, два прекида, у Бобовишту и Суботинцу.

Детаљ са утакмице Ратар-Полет

У 4.колу општинске фудбалске лиге фаворити су оправдали своје улоге. У Тешици је у суботу домаћи Јастребац лако победио госте из Трњана, који још увек не могу преболети прошлонедељни несрећни пораз. Двоструки стрелци за домаће били су Милан Костадиновић и Слободан Вукадиновић, пети погодак дело је Владимира Стевановића.

У суботњем програму Добрујевчани су преболели пораз у дербију из прошлог кола, извукли поуке и сигурном игром победили Рутевчане.

У комшијском дербију и најзанимљивијој утакмици недељног пре подневног програма у Горњој Пешчаници, гости из Радевца су у 89 минуту преко омаленог Лазара Николића срећно стигли до нова три бода. Домаћи су најбољу прилику имали у 65 минуту, када Иван Љубисављевић није искористио најстрожу казну, те затресао пречку Пејчиновићевог гола.

Две утакмице нису дочекале свој крај. Наиме, у Бобовишту домаће Јединство у 41 минуту и екипа Вукашиновца на гостовању у Суботинцу  у 46 минуту морали су да предају своје мечеве противницима, пошто су остали са по шест фудбалера у пољу.

На табели прво место деле Јастребац и Полет из Радевца са максималних 12 бодова, ту ће им се придружити и Црвена Звезда из Горњег Љубеша кад Такмичарска комисија верификује прекинуте утакмице, на зачељу су Вукашиновац и Темпо из Мозгова без иједног освојеног бода.

СЕМАФОР 4.КОЛА :

Темпо - Полет (В) 3:4

Јастребац - Борац 5:1

ОФК Слога - Рутевац 5:1

Ратар - Полет (Р) 0:1

Шкриљац - Вукашиновац 4:0

- Прекид у 46 минуту, јер су гости остали са шест играча на терену

Јединство - Црвена Звезда 0:2

- прекид у 41 минут, јер су домаћи остали са шест играча на терену

 

Наредне недеље очекује нас велики дерби у Радевцу између две првопласиране екипе

 


# фудбал Вукашиновац општинска лига
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима